2105577470 6944514786 Ασπρόπυργος
 
 
 
ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΑΛΙΑΤΣΟΣ - GALATSIOS CRANES 
Γερανοί Ασπρόπυργος Αττικής - Ενοικιάσεις Γερανών Ασπρόπυργος Αττικής


Η επιχείρησή μας “Γερανοί Γαλιάτσος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 50 χρόνια στο χώρο των γερανών αναλαμβάνοντας την ανύψωση βαρέων αντικειμένων στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Έχοντας αναλάβει πλέον η 3η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και ζήλο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στο χώρο των γερανών ενώ δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να ανανεώνει τον στόλο και τον εξοπλισμό της προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο που αποτελείται από τηλεσκοπικούς γερανούς καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, μπορούμε να αναλάβουμε και να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη για ανύψωση αλλά και εκφόρτωση βαρέων αντικειμένων και παντός είδους φορτίου.
 
 
 
 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ


Οι άριστα εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι χειριστές των γερανών, σε συνδυασμό με τη πολυετή εμπειρία μας, σας εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και την άμεση εξυπηρέτησή σας σε οποιαδήποτε ανύψωση σκέφτεστε να μας αναθέσετε.

Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Αττική αλλά και σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, η επιχείρησή μας, έχει αποκτήσει την πείρα και την τεχνογνωσία που της επιτρέπει να μπορεί να φέρει σε πέρας με επιτυχία κάθε εργασία με γερανό.

Όποιες λοιπόν και αν είναι οι ανάγκες σας για μεταφορά ή ανύψωση φορτίων που χρήζουν χρήσης γερανού, δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε με την επιχείρησή μας “ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΑΛΙΑΤΣΟΣ” στον Ασπρόπυργο Αττικής.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε εργασία με γερανό επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Ασπρόπυργο, όλη την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.