2105577470 6944514786 Ασπρόπυργος
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Γερανοί Γαλιάτσος - Γερανοί Ασπρόπυργος Αττικής - Ενοικιάσεις Γερανών
Ασπρόπυργος ΑττικήςΗ επιχείρησή μας “Γερανοί Γαλιάτσος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο των γερανών μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εργασία με γερανό της αναθέσετε στοχεύοντας πάντα στην άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.

Διαθέτοντας σύγχρονους τηλεσκοπικούς γερανούς με ανυψωτική ικανότητα έως 60 μέτρα, καθώς και έμπειρους χειριστές μπορούμε να σας εγγυηθούμε την ασφαλή ανύψωση και εκφόρτωση παντός τύπου φορτίου.

Οι χειριστές των γερανών μας διακρίνονται για την επαγγελματική τους κατάρτιση, έχουν πολύχρονη εμπειρία και επίσης εκπαιδεύονται διαρκώς από την επιχείρησή μας σε θέματα ασφάλειας και υγείας που αφορούν τις εργασίες τους.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Φορτοεκφορτώσεις
  Ανυψώσεις Βαρέων Αντικειμένων
  Ανύψωση Μεταλλικών Κατασκευών
  Ανύψωση Σκαφών
  Ανύψωση - Τοποθετήσεις Μηχανημάτων
  Ανύψωση Οικοδομικών υλικών
  Ανύψωση container
 
 
 
Η επιχείρησή μας φροντίζει πάντα οι γερανοί της να συντηρούνται και να δουλεύουν σωστά, ώστε να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε μέγιστη απόδοση και απροβλημάτιστη χρήση.

Οι αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής μας δίνουν πάντα το κίνητρο ώστε να μην σταματάμε να επενδύουμε σε υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικό εξοπλισμό με στόχο πάντα την παροχή ολοκληρωμένων ανυψωτικών λύσεων και υπηρεσιών.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Έχοντας ως στόχο την άψογη και σωστή εξυπηρέτησή σας η επιχείρησή μας προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε μία από τις πιο αξιόπιστες και δυναμικές επιχειρήσεις του χώρου για τον Ασπρόπυργο και όλη την Αττική.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε εργασία με γερανό επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Ασπρόπυργο, όλη την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.